macOS Sierra İçin Ücretsiz Fan Kontrol Programı

omerkymcu

APPRENTICE
26 May 2019
7
1
21
45
@montezuma merhaba ben şimdi programı kurdum ancak sistem malesef patladı. High sierra açılmıyor artık dosyayı nasıl silebilirim bir fikriniz varmı?

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
Windows üzerinden Tramsmac ie macOS kurulu diske erişip System / Library / extensions içinden bunları sil. ACPIsensors, CPUsensors, GPUsensors ve LPCsensors. Ardından aşağıdaki uygulamayı indirip dene:

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

omerkymcu

APPRENTICE
26 May 2019
7
1
21
45
Şimdi üstadım System / Library / Extensions de önce FakeSMC yi sildim sonra image dosyasında Clover ın içindeki FakeSMC yi aynı yere yapıştırdım. Birşey değiştirmedi. Sonra sizin mesajı gördüm yazdığınız dosyalar (ACPIsensors, CPUsensors, GPUsensors ve LPCsensors.) Extensions un içerisinde malesef yok sanırım büyük sorun. bu ugulamayı yapan elemanı github dan biraz darliyim bakalım çözümü varmı.

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
Senin kurulumunu yaptığın dosyaların kurulduğu alan System/ Library / Extensions. Eğer orada değilse Library / Extensions içindedir ya da EFI / CLOVER / Kexts içindedir. Ayrıca son paylaştığım güncel ve farklı geliştiricilerin geliştirdiği bir sürüm. Senin kullandığın en son üç yıl önce güncelleme almış eski bir sürümdü. Bu güncel olanı kullanırken de içindeki PDF dosyasında hangi dosyaların hangi donanımlara uyumlu olduğu yazmakta. Buna dikkat ederek kullan.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler