Öncelikle repo için güncelleme yaptım:
github.com
İkinci olarak, hocam apfs şeklinde biçimlendirme yapıyordum ben. Şaşırtıcı birşey diyeyim bazen bazı flash belleklerde yüklemek mümkün olmayabiliyor belki flash bellek de değiştirmeniz gerekebilir.
Son tavsiyem ise belki bu süreci fotoğraflamak yerine videosunu çekip atarsanız belki göze batan farketmediğiniz birşey varsa farkedebiliriz. Bir de her zaman reset nvram yapmayı unutmayın.
GitHub - kemalsanli/Monster-Abra-A7-V6-Big-Sur-OC-EFI: Monster Abra A7 V6 Hackintosh OC Config and efi folder for macOS Big Sur
Monster Abra A7 V6 Hackintosh OC Config and efi folder for macOS Big Sur - kemalsanli/Monster-Abra-A7-V6-Big-Sur-OC-EFI
İkinci olarak, hocam apfs şeklinde biçimlendirme yapıyordum ben. Şaşırtıcı birşey diyeyim bazen bazı flash belleklerde yüklemek mümkün olmayabiliyor belki flash bellek de değiştirmeniz gerekebilir.
Son tavsiyem ise belki bu süreci fotoğraflamak yerine videosunu çekip atarsanız belki göze batan farketmediğiniz birşey varsa farkedebiliriz. Bir de her zaman reset nvram yapmayı unutmayın.
- Laptop Modeli
- Monster Abra A7 V6.1 / Clevo N170SD
- Anakart Modeli
- Intel HM87 (Lynx Point)
- İşlemci Modeli
- i7 4720HQ
- Grafik Kartı
- HD 4600, GTX 960M
- Ses Kartı Modeli
- ALC 269
- Ağ Aygıtları
- Intel AC-3160