Arkadaslar merhaba,
Oncelikle OSXINFO platformuna tesekkur ederim.
Sistemim su sekilde:
i7-8700K+MSI Z370 ANAKART+GTX1080 TI+M2 SSD RAID0 INTEL RST 2 X 512GB+3TB HDD
Sitenizdeki yonergeleri takip ederek ekran kartimin maks. musaade ettigi surum olan High Sierra kurulumunu gerceklestirdim.
Fakat hikaye bu kadar basit olmadi.
Oncelikle RAID0 SSD den apple uyumlu disk boluntusu yaptigimda bunu kurulum tanimadi.
Sonra intel rst mod SSD lerin Hackintosh ta sorun yasattigini ogrendim.Bu yuzden HDD ye boluntu yaptim ve kurulum gerceklesti.
SSD ile sitenizde arama yaparken cevap olarak paylasilmis bi CONFIG.PLIST dosyasi buldum ve kurulumu bununla yeniledigimde
Sistemimdeki 1TB m2 SSD yi 2 adet 512gb INTEL SSD olarak goruyo.
Bolum ayirip apple olarak formatlasam da bunlari sadece 512gb lik bos diskler olarak algiliyor ve
Sadece 1. diskte Microsoft a ayrilmis 128mb alani goruyo (ki bu da bildigim kadariyla RST den oturu ayrilmis alan)
Ben genel capli oneri istiycem sizden.
Windowsa zarar vermeden RST RAID0 ayirma teknigi var YouTUBE da
SSD lerimin bir arada olmasi ya da ayri olmasinin benim acimdan hicbi sikintisi yok.
Fakat performans anlaminda alehime olur mu,
Sonra tekrar bilesebiliyor mu ya da bu zor mu ?
RAID0 boldugumde Hackintosh kurulum icin baska engel kalir mi ?
Aklimda deli sorular
Oncelikle OSXINFO platformuna tesekkur ederim.
Sistemim su sekilde:
i7-8700K+MSI Z370 ANAKART+GTX1080 TI+M2 SSD RAID0 INTEL RST 2 X 512GB+3TB HDD
Sitenizdeki yonergeleri takip ederek ekran kartimin maks. musaade ettigi surum olan High Sierra kurulumunu gerceklestirdim.
Fakat hikaye bu kadar basit olmadi.
Oncelikle RAID0 SSD den apple uyumlu disk boluntusu yaptigimda bunu kurulum tanimadi.
Sonra intel rst mod SSD lerin Hackintosh ta sorun yasattigini ogrendim.Bu yuzden HDD ye boluntu yaptim ve kurulum gerceklesti.
SSD ile sitenizde arama yaparken cevap olarak paylasilmis bi CONFIG.PLIST dosyasi buldum ve kurulumu bununla yeniledigimde
Sistemimdeki 1TB m2 SSD yi 2 adet 512gb INTEL SSD olarak goruyo.
Bolum ayirip apple olarak formatlasam da bunlari sadece 512gb lik bos diskler olarak algiliyor ve
Sadece 1. diskte Microsoft a ayrilmis 128mb alani goruyo (ki bu da bildigim kadariyla RST den oturu ayrilmis alan)
Ben genel capli oneri istiycem sizden.
Windowsa zarar vermeden RST RAID0 ayirma teknigi var YouTUBE da
SSD lerimin bir arada olmasi ya da ayri olmasinin benim acimdan hicbi sikintisi yok.
Fakat performans anlaminda alehime olur mu,
Sonra tekrar bilesebiliyor mu ya da bu zor mu ?
RAID0 boldugumde Hackintosh kurulum icin baska engel kalir mi ?
Aklimda deli sorular