Merhabalar, touchpad için internetten bir dsdt edindim. Şuan touchpad sorunsuz çalışıyor ama şöyle bir durum oldu, touchpade sol tıkladığımda sağ tık menüsü geliyor onun haricinde sorunsuz çalışıyor. Bunu düzeltemez miyim ? Şimdiden teşekkürler
Normalde touchpad üzerindeki butonlar desteklenmez. Bazı bilgisayarlarda çalışmaz bile. Sadece dokunmatik alanı kullanabilirsin. Benim cihazlarım da da aynı şekilde butonlar sağ tık işlevi görüyor ama hiç kullanmam zaten kendilerini. macOS üzerindeki touchpad hareketleri işimi çok fazla görüyor.
Normalde touchpad üzerindeki butonlar desteklenmez. Bazı bilgisayarlarda çalışmaz bile. Sadece dokunmatik alanı kullanabilirsin. Benim cihazlarım da da aynı şekilde butonlar sağ tık işlevi görüyor ama hiç kullanmam zaten kendilerini. macOS üzerindeki touchpad hareketleri işimi çok fazla görüyor.
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.