bu 7 mb gözüken UHD 630 grafiği nasıl tanıtabilirim verdiğiniz confige. Comet Lake laptop için. bir çok platform id denedim ama olmadı. sanırım en büyük sorunum şuan grafik çok ağır ve takılıyor..
hocam merhaba, dünden beri uğraşıyorum ama olmuyor sistem başlamıyor platform id leri değiştirince.. şu aşağıdaki videoyu da inceledim ama sanırım beceremiyorum. opencore conf ile değiştirdim. buradaki id lerden deniyorum. ama atladığım bişi var sanırım.
çalışan son congif dosyam bu.
Hackintosh Rehberi Bölüm 5 : İntel Ekran Kartı Tanıtma
Ekteki config ile deneyip sonucu bildir büyük ihtimalle sistem sorunsuz çalışacak ve ekran kartın tanınacaktır ama bu yeterli değil bilgin olsun.
Dosya ismini config.plist olarak değiştirmeyi unutma.
Ekteki config ile deneyip sonucu bildir büyük ihtimalle sistem sorunsuz çalışacak ve ekran kartın tanınacaktır ama bu yeterli değil bilgin olsun.
Dosya ismini config.plist olarak değiştirmeyi unutma.
Şimdi sana tavsiyem config içerisindeki platformid ve device id ile videodaki yamayı uygulaman olacaktır. Böylece daha sağlıklı ve HDMI-VGA-DP-DVI gibi portların çalıştığı, daha yüksek RAM kapasitesine sahip ekran kartı kullanabilirsin.
Şimdi sana tavsiyem config içerisindeki platformid ve device id ile videodaki yamayı uygulaman olacaktır. Böylece daha sağlıklı ve HDMI-VGA-DP-DVI gibi portların çalıştığı, daha yüksek RAM kapasitesine sahip ekran kartı kullanabilirsin.
Hocam dediğiniz yamayı yaptım. oldu. sadece portları henüz yapamadım. yapmaya başladığımda videodaki gibi. Connectorlerde Bus ID leri denemel için 0X01 gibi değiştiriyorum. Patchi dışarı aktarıp confige yerleştiriyorum. ama restart ettiğimde sanki hiç değiştirmemişim gibi orijinal buluyorum Bus ID leri nerede hata yapıyor olabilirim acaba?
Değiştiridğim cpatchleri ve congifleri de karşılaştırıyorum Farklılar.
Belki güncel yamaları uygula işaretli değildir veya Hackintool açtığında göz işaretine basmıyorsundur.
Önemli olan sen yaptığın sıralamayı biliyorsan sırayla gittiğinde bulacaksın.
Belki güncel yamaları uygula işaretli değildir veya Hackintool açtığında göz işaretine basmıyorsundur.
Önemli olan sen yaptığın sıralamayı biliyorsan sırayla gittiğinde bulacaksın.
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.