Forum da yazan her şeyi uyguladım işlemci güç yönetimi de aktif görünüyor fakat benim işlemci Hackintosh da sürekli Max performans ile çalışıyor windows'a geçince hiç bir sıkıntı yok. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Merhaba, ben IORegistryExplorer programında x86platformplugin değerini görüyorum fakat intel power gadget programında cpu ısısını ve frekansını göstermiyor. Şimdi bende güç yönetimi aktif mi değil mi onu anlayamadım.
Merhaba, ben IORegistryExplorer programında x86platformplugin değerini görüyorum fakat intel power gadget programında cpu ısısını ve frekansını göstermiyor. Şimdi bende güç yönetimi aktif mi değil mi onu anlayamadım.
40 Balanced Performance ve 05 MacBook Proşeklinde oluşturdum, Kext ekledim. @yusufklncc Sana ve @montezuma destekleriniz için teşekkürler. Yavaş yavaş, tadını çıkara çıkara ilerliyorum.
BootLoader
OpenCore 0.8.0
Laptop Modeli
MacOS Monterey 12.3.1
Anakart Modeli
HP Probook 440 G6
İşlemci Modeli
işlemci : Intel Core i5 8265U
Grafik Kartı
Ekran Kartı : Intel UHD 620
Ses Kartı Modeli
Ses Kartı : Intel Cannon Point-LP PCH cAVS
Ağ Aygıtları
Wifi : Intel AC 9560 ve Ethernet : Realtek RTL8168/8111
Videoya göre işlemleri gerçekleştirdim. Sağda cpu kext leri görünüyor. reset nvram yaparak yeniden başlattım bu şekilde görünüyor. Güç yönetimi aktif mi?
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.