Wifi kartım en0 olarak görünüyor. Ethernet yok.Bundan sonra Config dosyanızı openCore Configurator ile açın ve DeviceProperties / devices altında List of PCI devices içinde ethernet aygıtınızı seçin. Bu genelde PciRoot(0x0)/Pci(0x1f,0x6) olur (Sizde farklı ise buna dikkat edin). Burada bun seçtikten sonra key: built-in, TYPE= DATA ve Value <01> değerlerini girin.
Benim Laptopta ethernet kart yok sadece wifi ile bağlanıyor. built-in. 1 değerini wifi kexte mi işlemeliyim yoksa hiç eklemem gerekmiyor mu?
Wifi eno iken apple servsleri ile sorun yaşıyorsanız NullEthernet-2016-1220.zip kurarak sanal bir ethernet göstermeye çalışın.Wifi kartım en0 olarak görünüyor. Ethernet yok.
Burdan kext indirilemiyor.Wifi eno iken apple servsleri ile sorun yaşıyorsanız NullEthernet-2016-1220.zip kurarak sanal bir ethernet göstermeye çalışın.
Başka yerden indirdim. EFI ye ekledim. Ethernet aktif olmadı.Burdan kext indirilemiyor.
VPN ile indirdim. Release içindeki kexti kullanacağım bir de ssdt-rmne.aml ACPI ye. NullEthernetinjector.kext eklenecek mi?![]()
OC-Little-Translated/01_Adding_missing_Devices_and_enabling_Features/Fake_Ethernet_Controller_(LAN) at main · 5T33Z0/OC-Little-Translated
ACPI hotpatches, fixes, and guides for OpenCore. Optimize your Hackintosh and run macOS 13+ on Wintel PCs with OpenCore Legacy Patcher. - 5T33Z0/OC-Little-Translatedgithub.com
Fake bir ethernet tanıtmalısın NullEthernet ve SSDT ile.
Denediniz mi?Bu şekilde:
Bu işlemleri yaparken SiP kapalı olması gerekiyor mu?Olmadı imessage birkaç saniye sonra kapanıyor.
intel wi-fi ile AirDrop çalışmamakta.Güzel rehberi hazırlayana çok ama çok teşekkürler. Yorucu oldu, ama sonuça ulaşabildim. Fakat Wifi : Intel AC 9560 modeli ile AirDrop çalışmıyormu. Onu çalıştıramadım sadece.
Rom Düzeltme başlığı nerede? config dosyasını appstore açmıyor.ROM düzeltme başlığını geçin
Mac adresinizi ilk sayfadaki gibi düzenledikten giriş için Xplist ya da ProperTree kullanın kaydettikten sonra NVRam reset unutmayın.merhaba ROM daki mac adresi kısmını değiştiremiyorum değiştirdiğimde tekrar eski haline dönüyor nedendir?
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.