Bu config hangisi ise onunla yap kurulumu. Kurulum sırasında diski tamamen silmeyi APFS olarak seçmeyi unutma. Kurulum sonrası ilk yapman gereken şey USB olmadan boot edilebilmesini sağlamak olsun. Sonra bilgi ver devam edelim.kurulum sonrası dosyalardaki config dosyalarından sistemime uygun olan ( i5 1366x768.plist) configini sistemime atınca çalıştı ve suanda bu plist ile çalıştırabiliyorum sistemi.
Selamlar. İmaj sizin catalina imajınız öncelikle.. dolayısıyla kurulum sonrası dosyalarıda onun içinden alıyorum. Kurulumu şu şekilde yapıyorum etcher ile usbye yazıyorum PC takıyorum extra diğer harddiskimi msc os genişletilmiş günlüklü ve guid bölüntü haritası ile sıfırlayıp içine kurulumu yapıyorum. Açıldıktan sonra clover bootloader ile usbsiz bot yaptırıyorum pc açıldığında efi dosyası gelmiyor sadece harddiskin kendisi geliyor masaüstüne bende clover configutator ile mount efi yapıyorum runmeyi çıkan efi klasöründen çalıştırıyorum ama bilgisayarı yeniden başlatınca siliniyor o efi klasörü. Ayriyeten runme hata ekran görüntüsünde yarım saate paylaşayım eve geçiyorum.Runme.app uygulamasını hangi kaynaktan kullandın? Bizim paylaştığımız imajın içinden mi yoksa farklı bir kaynak mı?Aldığın hatanın çıktısını paylaş. Kurulumu nasıl tamamlıyorsun? Kurulumda hangi adımları takip ediyorsun? Sistem açılışında güvenli mod ile mi açıyorsun? Bunları paylaş.
Sesle ilgili hiçbir girdi yok.. temiz bir kuruluma sahibiz. Alc vs. Hiçbirşey kurmadım daha.Şu anda hiçbir şey yapmadan hackintoolda ses bölümü ne durumda ?
tabikide hocam..Bu configin adını config.plist olarak değiştirip kullanıyorsun değil mi ?
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.