Sierra'da Intel HD620 Aktif Edememe Sorunu

MFO

APPRENTICE
24 Şub 2017
30
1
0
35
Hocam sıfırdan kurulum yaptım imajı yeniden yazdırdım config dosyam silindi haliyle. Ben birazdan sizin söylediklerinizi tekrar uygulayıp oluşan config.plist dosyamı paylaşırım tekrardan.

Saçma gelebilir belki ama HDD değiştirip tekrar denesem ya da SMBIOS'tan sistem kimliğini değiştirip Skylake'ten başka bir şey yapsam sonuç alabilir miyim acaba? Ya da Intel HD620 aktif etmeden AMD Radeon R5 M430'u aktif etmeye çalışsam işe yarar mı? Pes etmedim henüz hala ümidim var çok uğraştırdı ama olsun :)

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
Saçma gelebilir belki ama HDD değiştirip tekrar denesem ya da SMBIOS'tan sistem kimliğini değiştirip Skylake'ten başka bir şey yapsam sonuç alabilir miyim acaba?
Hackintosh'ta hiç bie şey saçma değildir. :) her şeyi denemelisin. Zira bu sayede deneyim kazanabilirsin.
Ya da Intel HD620 aktif etmeden AMD Radeon R5 M430'u aktif etmeye çalışsam işe yarar mı?
BIOS kısıtlı,dolayısıyla Switcable kapatamayacaksın. BU noktada şansın yok maalesef.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

MFO

APPRENTICE
24 Şub 2017
30
1
0
35
Evet dediğiniz gibi her yolu deniyorum. Artık kaçıncı sefer yükleme yaptım hatırlamıyorum. Ezberimden giriyorum config değerlerini, bilmediğim seçenekleri ekleyip kaldırıyorum bir sonuç alırım diye :) Şimdi HDD değiştirdim, farklı config dosyaları deneyeceğim. Bu arada imajın içinden çıkan config dosyaları klasörü içindeki HD620 olanını kullandığım zaman klavye ve mouse kullanamıyorum. Onun sebebi nedir acaba?

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
ACPI / Fixes / FixUSB seçeneği işaretli olarak dene.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler