Arkadaşlar selamlar, kurulumu yardımlarınız ile birkaç problem haricinde başarıyla tamamladım.
1 : Web'de gezinirken, Mail okurken ve Facebook'ta böyle siyah bir zemin ile karşılaşıyorum.
Birde ekranda titreme var, pencereyi sağa sola hızlıca sürüklediğimde kaymalar oluyor ama düzeliyor.
Bu ekran kartı kexti ile alakalı sanırım.
2 : Ses Aktif etmek için hangi kext'i önerirsiniz?
3: Klavye'den Copy/Paste komutu çalışmıyor, kombinasyon nasıl atayabilirim?
4: Kurulum yaparken GPT Bölüntüsü gerektiğini belirtti. Hard Disk'imi Windows Üzerinden AOEMEI Partition Assistant ile GPT'ye dönüştürdüm Sonrası Clover ile tekrar Setup için boot edip kurulum ekranına geldim ve Windows'un bulunduğu Hard Disk'e kurulum yapamayacağını belirtti, bende Windows'un kurlu olduğu bölümü Disk İzlenceri'nden biçimlendirdim ve Kurulum tamamlandı.
Şimdi benim USB olmadan sistemimi başlatmam nasıl mümkün olabilir?
Edit : 3 Numaralı sorun çözüldü.
1 : Web'de gezinirken, Mail okurken ve Facebook'ta böyle siyah bir zemin ile karşılaşıyorum.
Birde ekranda titreme var, pencereyi sağa sola hızlıca sürüklediğimde kaymalar oluyor ama düzeliyor.
Bu ekran kartı kexti ile alakalı sanırım.
2 : Ses Aktif etmek için hangi kext'i önerirsiniz?
3: Klavye'den Copy/Paste komutu çalışmıyor, kombinasyon nasıl atayabilirim?
4: Kurulum yaparken GPT Bölüntüsü gerektiğini belirtti. Hard Disk'imi Windows Üzerinden AOEMEI Partition Assistant ile GPT'ye dönüştürdüm Sonrası Clover ile tekrar Setup için boot edip kurulum ekranına geldim ve Windows'un bulunduğu Hard Disk'e kurulum yapamayacağını belirtti, bende Windows'un kurlu olduğu bölümü Disk İzlenceri'nden biçimlendirdim ve Kurulum tamamlandı.
Şimdi benim USB olmadan sistemimi başlatmam nasıl mümkün olabilir?
Edit : 3 Numaralı sorun çözüldü.