Konum Servisleri
Sistemi yeniden başlattığımda konum servisleri çalışıyor 5-10 dk sonra çalışmıyor. Hava durumu, haritalar vs. hiçbir yerde bulmuyor konumu.
iMessages ve Facetime
Gerekli değil ama OpenCore ile iMessage ve Apple Servislerini Aktif Etmek - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu bu rehberdeki herşeyi harfiyen yapmama rağmen bu iki servis çalışmıyor. iCloud ve Appstore sorunsuz çalışıyor gözüküyor şuan ama bu ikisinin çalışmaması sistemde bir sorun yaratır mı?
Klavye Tuş Sorunları
Klavyede < ile " yerleri değişmişti karabiner ile düzelttim. Diğer tuşlarıda ayarladım fakat
"PAUSE" tuşunua basınca pause ayarladım fakat ekstra olarak parlaklığı arttırıyor. (Baştada öyleydi hala öyle)
"INSERT" tuşu hiç tepki vermiyor.
"FN+F8": önceki şarkı olması lazım ama çalışmıyor
"FN+F9" play_pause ama çalışmıyor
"FN+F10" sonraki şarkı ama çalışmıyor
Şuana kadar yaşadığım bu sorunlar kaldı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Not: Parlaklık nadiren kendi kendine 1-2 tık azaltıyor sebebini anlamadım.
Not 2: Windows'a geçtiğimde Windows'da saat ve tarih bozuk gösteriyor.
Sistemi yeniden başlattığımda konum servisleri çalışıyor 5-10 dk sonra çalışmıyor. Hava durumu, haritalar vs. hiçbir yerde bulmuyor konumu.
iMessages ve Facetime
Gerekli değil ama OpenCore ile iMessage ve Apple Servislerini Aktif Etmek - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu bu rehberdeki herşeyi harfiyen yapmama rağmen bu iki servis çalışmıyor. iCloud ve Appstore sorunsuz çalışıyor gözüküyor şuan ama bu ikisinin çalışmaması sistemde bir sorun yaratır mı?
Klavye Tuş Sorunları
Klavyede < ile " yerleri değişmişti karabiner ile düzelttim. Diğer tuşlarıda ayarladım fakat
"PAUSE" tuşunua basınca pause ayarladım fakat ekstra olarak parlaklığı arttırıyor. (Baştada öyleydi hala öyle)
"INSERT" tuşu hiç tepki vermiyor.
"FN+F8": önceki şarkı olması lazım ama çalışmıyor
"FN+F9" play_pause ama çalışmıyor
"FN+F10" sonraki şarkı ama çalışmıyor
Şuana kadar yaşadığım bu sorunlar kaldı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Not: Parlaklık nadiren kendi kendine 1-2 tık azaltıyor sebebini anlamadım.
Not 2: Windows'a geçtiğimde Windows'da saat ve tarih bozuk gösteriyor.
Son düzenleme:
- BootLoader
- OpenCore 0.9.5
- Laptop Modeli
- HP OMEN 15-ek0002nt 2020
- İşlemci Modeli
- Intel Core i7 10750H Comet Lake
- Grafik Kartı
- Intel UHD Graphics 630 & Nvdia RTX 2070 with Max-Q Design
- Ses Kartı Modeli
- Realtek ALC245
- Ağ Aygıtları