İyi forumlar daha önce ki macintosh sürümlerinden tecrübelerim var fakat laptop değişikliğinden dolayı desteklenecek, aktif edebileceğim aygıtlar hakkında bilgi verebilecek var mı acaba, henüz kurulum aşamalarını gerçekleştirmedim fakat wifi bt gibi benim için önem arz eden bileşenleri aktif edebilir miyim.
En son catalina sürümünü tecrübe edinmiştim o sıralar desteklenmeyen bazı aygıtlar için güzel adımlar atılmıştı. Örn: İntel kartların çalışması gibi. Bir yıldır uzak kaldım hacintosh ile ilgili gelişmelere, tecrübelerini aktarıp bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Bilgisayar özelliklerini olabildiğince detaylı yazmaya çalıştım ekstra gereken bir şey olursa paylaşabilirim.
Kullanacağım Laptop:
HP Pavilion 15-DK207NT Intel Core i5 11300H 8GB 512GB SSD RTX3050
En son catalina sürümünü tecrübe edinmiştim o sıralar desteklenmeyen bazı aygıtlar için güzel adımlar atılmıştı. Örn: İntel kartların çalışması gibi. Bir yıldır uzak kaldım hacintosh ile ilgili gelişmelere, tecrübelerini aktarıp bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Bilgisayar özelliklerini olabildiğince detaylı yazmaya çalıştım ekstra gereken bir şey olursa paylaşabilirim.
Kullanacağım Laptop:
HP Pavilion 15-DK207NT Intel Core i5 11300H 8GB 512GB SSD RTX3050
- Laptop Modeli
- HP Pavilion 15-dk2000
- Anakart Modeli
- HP 88E5
- İşlemci Modeli
- Intel Core i5 -11300H Tiger Lake-H35 @ 3.10GHz
- Grafik Kartı
- Intel Iris Xe Graphics - RTX 3050 4 GB
- Ses Kartı Modeli
- Realtek