Shikigva=60 komutunu kaldırınca, safari üzerinde netflix izlenmiyor. Osxinfo forumunda hazırlamış olduğunuz bütün fixleri yapmıştım. Buna rağmen restart problemi yaşıyordum. Bu arkadaşın hazırladığı hali ile de bu fixler yapılmış durumda ancak farklılıklar var. Örneğin FakeID kextlerini kullanmadan HEVC'i aktif hale getirmiş durumda. Sizin yönergeleriniz ile hazırladığım CLOVER klasörünüde paylaşırım isterseniz. Ama şu an kullandığım en son gönderdiğim CLOVER klasörü.shiki 2.2.6 sürümü yüklü. Bununla Config içinde shiki boot komutu kullanmana gerek yok. Bu yüzden bu komut olmadan bir kontrol yap. Güç yönetimi için hazırlanmış dosyanda sorun olacağını zannetmiyorum. DSDT dosyanda hangi düzenlemeler yapıldı bunu kontrol etmek zor. Monitör ile ilgili sorun monitör kimliğinin (EDID) macOS içinde doğru tanımlanmıyor oluşu olabilir. Bunun için aşağıdaki rehberi takip edebilirsin.
High Sierra Siyah Ekran Hatalarının Çözümü | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Bunun haricinde imaj içinde paylaştığım runme.app uygulamasını kullanıp çıkartılan klasörü paylaş. Bir de sistem açıldığında ki tanımları görelim.
Runmeapp Çıktısı
Send me Musics-iMac.zip - Google Drive
Ioregde eskiden aklımda kalan bir applelpc vardı onu hiç bir şekilde aktif hale getiremedim. (Görünmüyor ioreg içerisinde)
Bu arkadaşın hazırladığı config'de de göremiyorum onu.