NvRam reset yaptım
Sedece iki adet pci root dosyasını değişecektim değil mi diğerleri aynı kalacaktı yani
Sedece iki adet pci root dosyasını değişecektim değil mi diğerleri aynı kalacaktı yani
Nasıl işleyeceğiz hocam eskisini silip yenisini atmak yeterli olmuyormu isterseniz kendi config dosyamı buraya atayım siz değiştirirseniz çok iyi olurframebuffer patch enable satırını silip deneyin.
Ben eklerim de o kextleri pliste işleyebilir misiniz?
Kullandığım efi forumun efisiOlmaz. OpenCore sürümünüz nedir? Forumun efisini mi kullanıyorsunuz? Öyleyse Config plistinizi buraya ekleyin
Ne yapmamız lazım hocamŞimdi iki kexti OC/Kexts içerisine atıp ekli plisti kullanın NVRam Reste yapın.
Hocam görüntü yüke bindiğinde çok ağır çalışmakta.Ekran kartını bir türlü tanıtamadım.Son durumun nedir?
yine aynı siyah ekranda önceki attığım yazılar kısmında donuyor.Ekli Plistteki DeviceProperties Değerlerini config.plist içerisine girin. HD4400 için. Başlarken NVRam Reset yapın.
Sistemi kurdunuz ancak ekran kartı için patch yapınca mı açılmıyor sistem?Hocam görüntü yüke bindiğinde çok ağır çalışmakta.Ekran kartını bir türlü tanıtamadım.
drive.google.com
Aynen ekran kartını tanıtmaya çalışınca gidiyor hocam.Sistemi kurdunuz ancak ekran kartı için patch yapınca mı açılmıyor sistem?
Ekli efi ile deneyin ekran kartı yaması yapılmıştır.
EFI.zip
drive.google.com
Yama hangi kısımda device olan mı?Olmazsa son efinin ekran kartı yamasını sistemi açan efiye kopyalayıp deneyin.
O aşama neresi görsel paylaşmış mıydınız?aynı aşamada
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.