[Başarılı Kurulum] Aorus Pro Z390, i9 9900k, Sapphire RX580

eylmz1986

APPRENTICE
12 Ocak 2020
42
8
21
Onboard ekran kartı ile kullanmadım açıkçası o yüzden o konuda bir yorumda bulunamayacağım maalesef. Ama performans olarak gerçekten tavsiye ederim :)
Mrb. Hayırlı olsun. Bende sadece ekran kartı 5700tx olarak aynı kasayı bugün topladım. Sizden ricam clover, efi ve config dosyasını upload eder misiniz ve hangi mac OS ü hangi linkten indirdiniz

• Like
Tepkiler: Vito Ferro

Vito Ferro

PADAVAN
6 Ocak 2018
117
52
151
İstanbul
Mrb. Hayırlı olsun. Bende sadece ekran kartı 5700tx olarak aynı kasayı bugün topladım. Sizden ricam clover, efi ve config dosyasını upload eder misiniz ve hangi mac OS ü hangi linkten indirdiniz
Selamlar. Teşekkür ederim. Kullandığım Clover linki:

Moderatörün son düzenlenenleri:

MACinist

APPRENTICE
11 Tem 2020
1
0
1
Vito Ferro
PADAVAN

Hocam selamlar

daha önceden yüklediğiniz linki silinmiş. Sizden ricam clover, efi ve config dosyasını upload eder misiniz .
tşk

Selamlar
sizin sisteminizle yeni kurduğum sistem aynı Sizden ricam clover, efi ve config dosyasını upload eder misiniz.
tşk

Son düzenleme:
Laptop Modeli
Masaüstü
Anakart Modeli
gigabyte z930 auros ultra
İşlemci Modeli
intel i9-9900k
Grafik Kartı
Asus Rx 5700 xt OC
Ses Kartı Modeli
Realtek® ALC1220-VB kodek
Ağ Aygıtları
Intel® GbE LAN Ethernet
Disk ve RAM
Samsung 1 TB M2 SSD 970 EVO Plus & 1tb sata disk & 64GB RAM Corsair Vengeance 3600 Mhz
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler