Lenovo V330 bilgisayarıma başarılı bir şekilde bu rehberi izleyerek kurulum yaptım.
Not: Sadece bu rehberi kullandım ve extra hiç bir şey yapmadım.
rehberi takip ettikten sonra wifi dışında ve pil yüzdesi dışında hiç bir problemim olmadı fakat kurulum sonrası kendi config dosyamı kendim deneyerek ve yanılarak yaklaşık 8 saat boyunca düzenledim. Config dosyamı sizinle paylaşıyorum.
Bütün işlemleri yaptıktan sonra çalışmayan wifi ı buradaki rehberden yola çıkarak çözdüm.
son olarak çalışmayan pil ve güç problemimi açtığım bu konudan yardım alarak hallettim.
Şu an her şey sorunsuz çalışıyor ve Catalina 10.15.6 güncellemesini de yaptım.
Appstore güncelleme alıyorum, iCloud hesaplarım aktif çalışıyor.
Çalışmayanlar;
touchpad ve ethernet.
bunlar dışında hiç bir problem yok. bu konular hakkında hiç bir şey bilmeyen ben ve yaptığım kurulum ortada.
bunun için sonsuz teşekkürler
Not: Sadece bu rehberi kullandım ve extra hiç bir şey yapmadım.
rehberi takip ettikten sonra wifi dışında ve pil yüzdesi dışında hiç bir problemim olmadı fakat kurulum sonrası kendi config dosyamı kendim deneyerek ve yanılarak yaklaşık 8 saat boyunca düzenledim. Config dosyamı sizinle paylaşıyorum.
Bütün işlemleri yaptıktan sonra çalışmayan wifi ı buradaki rehberden yola çıkarak çözdüm.
son olarak çalışmayan pil ve güç problemimi açtığım bu konudan yardım alarak hallettim.
Şu an her şey sorunsuz çalışıyor ve Catalina 10.15.6 güncellemesini de yaptım.
Appstore güncelleme alıyorum, iCloud hesaplarım aktif çalışıyor.
Çalışmayanlar;
touchpad ve ethernet.
bunlar dışında hiç bir problem yok. bu konular hakkında hiç bir şey bilmeyen ben ve yaptığım kurulum ortada.
bunun için sonsuz teşekkürler
Ekli dosyalar
-
391.1 KB Görüntüleme: 508
Moderatörün son düzenlenenleri:
- Laptop Modeli
- Lenova v330
- Anakart Modeli
- Lenovo V330-15IKB
- İşlemci Modeli
- QuadCore Intel Core i7-8550U, 2900 MHz (29 x 100)
- Grafik Kartı
- Intel UHD Graphics 620 & Radeon TM 530
- Ses Kartı Modeli
- Donanım Kimliği HDAUDIO\FUNC_01&VEN_14F1&DEV_510F&SUBSYS_17AA3847&REV_1001
- Ağ Aygıtları
- Intel(R) Dual Band Wireless-AC 3165
- Disk ve RAM
- 256GB SSD & 1TB HDD , 12GB DDR4 1333MHz