Wifi bağlantısı ile de yapılır fakat. Eğer konusunu açtığınız Acer laptop için soruyorsanız dahili wifi kartını değiştirmeden genelde problem çıkartıyor.Ethernet zorunlu mu yoksa wifi ile de yapılabilir mi?
Wifi bağlantısı ile de yapılır fakat. Eğer konusunu açtığınız Acer laptop için soruyorsanız dahili wifi kartını değiştirmeden genelde problem çıkartıyor.Ethernet zorunlu mu yoksa wifi ile de yapılabilir mi?
Dahili wifi kartı uyumlu değil diye TP-LINK TL-WN727N tanıttım onu kullanıyorum şuanda.Wifi bağlantısı ile de yapılır fakat. Eğer konusunu açtığınız Acer laptop için soruyorsanız dahili wifi kartını değiştirmeden genelde problem çıkartıyor.
Benim dahili wifi uyumlu değil bende Tplink TL-WN821N ile kullanıyorum. Apple ı arayarak seri noyu bile sisteme kaydettirdim fakat çözülmedi yabancı sitelerde yaptığım araştırma sonucu laptoplarda wifi kartı değişmeden çalışma ihtimalinin çok düşük olduğu yönünde. Bu ay bir aksilik olmazsa wifi kartı sipariş edeceğim çinden geldikten sonra deneyip sonucu paylaşacağım.Dahili wifi kartı uyumlu değil diye TP-LINK TL-WN727N tanıttım onu kullanıyorum şuanda.
Burası güncel değil. "MacGen-master" adlı indirttiğiniz klasörde "mg-mlb-serial" kısmı aynı görevi görüyor. Bu şekilde güncellerseniz çok iyi olur, kafası karışanlar illa ki olacaktır. Ben ilk denememde yapamamıştım, günler sonra yani bugün yapmayı başardım.İndirdiğiniz "simpleMLB.sh" betiğini Terminal içine sürükleyip bırakın ve enter tuşuna basın
Dosyayı güncellediğim zaman rehberde güncellemeyi unutmuşum. Rehberdeki bölüm güncellendi. Uyarı için teşekkürler.Burası güncel değil. "MacGen-master" adlı indirttiğiniz klasörde "mg-mlb-serial" kısmı aynı görevi görüyor.
Teşekkürler benim işlemcim için en uygun model ne olmalı sizce ?iMessage çalışmamasına bir çok şey neden olabilir. Yazdığın gibi hatalı SMBIOS, cihazın Apple data servisleri tarafından bloke edilmiş olması, yanlış UUID, girilen seri numarasının kayıtlı olması gibi. Net bir şey demek zor. iPhone kullanıyorsan hem iPhone, hemde macOS üzerinden iClod çık yeniden başlat ve tekrar deneme yap. Bu da hataya neden oluyor olabilir.
Deneyimlerini paylaşmanı bekliyoruz. Eline sağlık.Merhabalar, rehber başarılı.
N56VZ üzerine ethernet kartı olmadan wifi ile kurulum yaptım. mg-mlb-serial iMAC 14,1 desteği ile BoardSerial başarılı şekilde üretildi. Daha önce appleid üzerine fazla cihaz tanımlamaktan bozulan Siri de bu sayede tekrar kullanıma açıldı.
Ellerinize sağlık.
10 Gündür forumda tek bir mesaj atmadan, bıkmadan usanmadan araştırarak başarılı kurulum gerçekleştirdim. Müsait olduğumda konusunu açıp .kext'leri de paylaşacağım.
Saygılar.
Merhabalar cihazı iMac olarak mı ayarladınız acaba ?Merhabalar, rehber başarılı.
N56VZ üzerine ethernet kartı olmadan wifi ile kurulum yaptım. mg-mlb-serial iMAC 14,1 desteği ile BoardSerial başarılı şekilde üretildi. Daha önce appleid üzerine fazla cihaz tanımlamaktan bozulan Siri de bu sayede tekrar kullanıma açıldı.
Ellerinize sağlık.
10 Gündür forumda tek bir mesaj atmadan, bıkmadan usanmadan araştırarak başarılı kurulum gerçekleştirdim. Müsait olduğumda konusunu açıp .kext'leri de paylaşacağım.
Saygılar.
Drivers64UEFI içinde deneyeceksin.Drivers64UEFI değilde Drivers64 içerisinde mi emu kullanmam gerekiyor?
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.