Hackintosh Sistemlerde Fusion Drive Aktif Etmek

eraycetin

APPRENTICE
1 Tem 2017
10
3
21
34
Teşekkürler. Benim 256'lık ssd'ye hem windows hem mac kurulu zorluk çekiyorum özellikle scratch disk hemen doluyor hdd almayı düşünüyordum sırf bunun için bu şekilde sistemi kurduğum vakit harika olacak eline sağlık.

• Like
Tepkiler: Dexter61

Dexter61

PADAVAN
6 Ocak 2017
152
101
251
30
Arkadaşlar tekrardan merhaba, rehberin aynısı High Sierra'da da sorunsuz çalışıyor. Sitede ki son imaj sayesinde yine kurulum sırasında terminale rehberde ki komutları girerek Fusion drive'ı aktif olarak kullanabiliyorsunuz. Rehber de herhangi bir değişiklik yok her şey aynı sadece imaj farklı. Daha önce Fusion Drive kurulumunu high Sierra da yapamamıştım çünkü High Sierra'yı Unibeast yöntemi ile kurmuştum ve bu yöntemle ne yaptıysam Fusion Drive aktif halde kurulum yapılmıyordu. Sitede ki son imaj sayesinde Sierra ile kurulum aynı olduğu için Fusion Drive sorunsuz çalışıyor. Emeği geçenlere ve özellikle @montezuma hocama böyle bir imaj hazırladığı için tekrardan çok teşekkürler, bu imaj da dünyada tek sanırım çünkü ben bu sitenin dışında kurulumu bu derece kolaylaştıran başka bir imaj görmedim doğrusu :)
Fotoğraflardan da anlaşıldığı üzere Fusion Drive sorunsuz bir şekilde High Sierra'da da çalışıyor :)
inWSMbg0CpdwBEEdyDzYAEl-GM8bOT-S.png

AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler