High Sierra da GTX 980 Tanıtma

ATREIZ

APPRENTICE
9 Haz 2019
3
0
0
31
Merhabalar, harici diskime high sierra kurmayı düşünüyorum Ekran kartım Asus GTX980 konulardan baktığım kadarıyla uyumlu bir kart değil gibi görünüyor. Web driver aracılığı ile kartımı tanıtacağımı öğrendim. Web Driver Kurulumu konusunda yazan

nv_disable=1
NvidiaWeb;
nvda_drv=1

bu 3 kodu yazmamız gerektiği yazıyor, bu 3 kodu nerde nasıl yazmam gerekiyor bilgilendirme şansınız varmıdır o kısmı anlayamadım. Ek olarak ekran kartımı monitörüme VGA-DVI dönüştürücü ile bağlıyorum herhangi bir sorun olurmu ?

bi0sdaddy

APPRENTICE
2 Şub 2019
34
13
21
33
bash <(curl -s https://raw.githubusercontent.com/Benjamin-Dobell/nvidia-update/master/nvidia-update.sh

komut ile nvidia paketini yükleyin. vga sorun yaratabilir.

• Like
Tepkiler: ATREIZ

ATREIZ

APPRENTICE
9 Haz 2019
3
0
0
31
yardımınız için teşekkür ediyorum yüklemeye başladım, ilk boot kısmını yaptıktan sonra hariciyi seçerek yüklemeye devam ettiğimiz kısımda bir süre yüklüyor siyah ekran akıyor 3 4 dakika sonrasında sanırım siri konuşuyor voice over la alakalı birşey söylüyor komut F5 e basın veya voice over ın kullanılışını öğrenmek için ESC basın diyor ekran boot kısmında akan siyah ekran durumundayken bir anda durup bu duruma giriyor ileriye gidemedim bir fikriniz varmıdır acaba?

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,831
7,599
4,401
Hangi duruma giriyor? Anlattığın şeyler belirsiz. Sen kurulum aşamasını bitirdikten sonra ekran siyah ekranda mı kalıyor? nv_disable komutunu kullanıyor musun?

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet