USBBus hatasını bende alıyordum. http://amd-osx.com/files/Shaneee_Sierra_USB_Fix.zip dosyasıyla kurulum ekranına geldim.
arkadaşlar vmware kurulumu nasıl gerçeklestırecegım hıc bır fıkrım yok kurulum talımatı var mı ?
iso'yamı cevırmek lazım nasıl oluyor tam detaylı anlatım yapabılır mısınız
ama benım ındırdıgım raw uzantılı bunu nasıl kurucagım ?
Kuramazsın. Paylaştığım video rehberdeki El Capitan ile Sanal sistem kurulumu denemelisin. Burada paylaşılan RAW imajı sanal sistem kurulumu için uygun değil.ama benım ındırdıgım raw uzantılı bunu nasıl kurucagım ?
indirdiğim dosya : KEALos_v2_AMDsierra_OSXinfo.raw
Başarılı kurulum konusu açmanızı beklerimEvet kimse ben yaptım dememiş sanırım ama ben teşekkürü bir borç bilerek bir haftalık uğraşa rağmen yapamadığım ve yeni sistem toplamak üzere vazgeçtiğim hackintosh sevdasından bu konudaki imaj ve dier konulardaki yardımlardan da faydalanarak kurtulmuş bulunmaktayım. Şu anda bu postu tabiikide SAFARİ üzerinden sizlere yazıyorum
Tek bir sorunum kaldı onuda çok araştırmadım ama üstatlarım belki bilir diye yazayım. Logic Pro X 'de sample rate hatası alıyorum. Sesler gecikmeli geliyor sanırım. Youtube'da vs bunu nasıl sabitleyebilirim. Ses alıyorum ama bu sorunum var. Teşekkürler ailecek teşekkür ediyoruz ben kafayı taktığım için hallettiğime sevinen bir hayli çok oldu![]()
APU olan ekran kartınız büyük ihtimalle desteklemeyecektir. Harici bir uyumlu karta ihtiyacınız var.s.a. kardeşlerim ben bilgisayarıma ayrı bir diske kealos v2 amd sierra 10.12.6 kurdum clover i de ayarladım usb olmadan sorunsuz boot ediyor ancak ekran kartı ve ses kartını ayarlayamadım kext falan bulamadım nasıl halledeceğimi bilmiyorum bilen bir arkada yardımcı olursa nasıl yüklenecek hangi dosya yüklenecek bhundarı güzel bir şekilde anlatırsa çok memnun kalacam.
Anakart: ASUS A88XM-A
İlemci : AMD A10 7890K
Ekran Kartı: AMD Radeon R7 Graphics Apu üzerindeki ekran kartı
yardımlarınızı bekliyorum
Bu arada AMD Fx6300 işlemci kullanıyorumHocam öncelikle merhaba, "
Çekirdek değiştirmek için Normal kurulum Enoch kullanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken ise oldukça basit;
burda belirttiğiniz şeyi anlayamdım Legacy moda nasıl geçicem Windows Legacy vs. yazıyor giriyorum fakat bilgisayarımı CTRL+ALT+DEL komutuyla resetlememi istiyor Legacy moda nasıl geçebilirim? Bir rehber videosu yada resimli anlatım varsa çok sevinirim.
- Legacy Modda başlattığımızda 1 tuşuna basalım,
- Ardından karşımıza çıkan Enoch/Chameleon bootloader ekranında iken aşağıdaki kernel/çekirdeklerden size en uygun olanı yazalım:
- Varsayılan AMD Ryzen için kernel veya "kernel-ryzen" yazıp enter tuşuna basalım.
- AMD FX için "kernel-fx" yazalım enter tuşuna basalım.
- AMD APU vb. işlemciler için "kernel-amd" yazalım enter tuşuna basalım.
- Intel işlemci kurulumu için "org" yazıp enter tuşuna basalım."
SSE4.1 ve üstü gerekiyor halenSierra kernelinde sse3 desteği geldi mi ? Yoksa hala 4.1 mi gerekli. İslemcim AMD phenom II X4 955.
Bu destek yoksa kurulum yapamazsın maalesef.galiba sorun bende SSE4.1 desteği yok
Çalışan usb klavye portunuza usb hub bağlayıp oradan mouse usb de çalıştırabilirsiniz. Benim FM2+ anakartlarımdan birinde olmuştu bu durum. Eğer işe yaramazsa ayrıntıları yazın bakalım.KemalALKIN | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Hocam klavye çalışıyor fakat mouse çalışmıyor bu yüzden kurulum yapamıyorum ve terminal'e giremiyorum. Kext dosyalarını değiştirdim olmadı
Hocam hala klavye ve mouse çalışmıyor. Klavye ve mouse yenilendi bile bunlar çalışmayınca kurulumda öteye gidemiyorum :/ Deiğişik usb portlar denedim yok.Çalışan usb klavye portunuza usb hub bağlayıp oradan mouse usb de çalıştırabilirsiniz. Benim FM2+ anakartlarımdan birinde olmuştu bu durum. Eğer işe yaramazsa ayrıntıları yazın bakalım.
----
Ryzen için gerekli dosyalar ve başarılı kurulum konusu:
[Başarılı Kurulum] Ryzentosh | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.