hocam bu clover config neden yok oluyor yine bulamıyorumTabiki.
aşağıdaki rehberi uygula.
![]()
Clover Boot Girişlerini Düzenleme - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Bu rehberde Clover boot menüsünde gelen girişlerini nasıl gizleriz, isimlerini nasıl değiştiririz ve nasıl sıralarız anlatmaya çalışacağım. Rehber için bize gerekli olanlar Clover Configurator Terminal Okuma ve okuduğunu anlama becerisi Öncelikle terminal uygulamamızı açıyoruz ve aşağıdaki...osxinfo.net
Ekteki dosyayı indirdikten sonra Uygulamalar içerisine taşı kaybolmaz.hocam bu clover config neden yok oluyor yine bulamıyorum
burada 2 adet macintosh bölümü var hangisini seçeyim hocam?Ekteki dosyayı indirdikten sonra Uygulamalar içerisine taşı kaybolmaz.
![]()
macintosh veriler kısmı içinde diskutil komutunu kullanayımmı?5 yani kodun.
diskutil info disk2s5 | grep UUID
Sıra geldi işin can alıcı noktasına. Clover Configurator ile config.plist dosyamızı açıyoruz (BU BÖLÜMDE Mount efi open partin kısmındaki config plis t dimi?Kullanabilirsin o bölümü gizlemek için lazım olabilir.
sizin attığınız resimlerde clover formatının yanında hedef gösteriyor onu nasıl yapabilirimDoğru.
hocam burada windows kurulumunda 2 tane entitled disk1 gösteriyor ve Big endian formatları farklı hangisini seçmeliyim siz resimli anlatımda afı dısk0 seçmişsiniz bende ef i. disk1 varRehberi okumaya devam et
bunları kurdum windowsun volume nasıl bulacağım?Hangi disk için ne yapmaya çalışıyorsun anlamadım demek istediğini
rehberi sonuna kadar okudum yaptım açılıştaki 5 seçenek 4 e düştü sıralama ve mac ve win isimleri değişmiştim olmuş ancak yanların recovery ve preeboot seçenekleri gitmediWindows için EFI seçeceksin
![]()
Config dosyanı paylaş.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.