AMD r9 380 Msi edition 4gbEğer NVIDIA için ise, Mac ile gelmiyor. Çünkü mac cihazlar Nvidia desteklemiyor. Bunun yerine Mac güncelleme aldığında NVIDIA, sürücü güncellemesi yapıyor.
AMD r9 380 Msi edition 4gbEğer NVIDIA için ise, Mac ile gelmiyor. Çünkü mac cihazlar Nvidia desteklemiyor. Bunun yerine Mac güncelleme aldığında NVIDIA, sürücü güncellemesi yapıyor.
ATI kartlar için sürücü gerekmiyor. Ancak bu kartlar için ise uyumluluk ve çalıştırabilmek için bazı kextler kullanılması gerekebilir.AMD r9 380 Msi edition 4gb
10.13.2 kurulum dosyalarını kullanabilirsin.abim selamlar,şu ikinci aşama kurulum dosyaları linki kırık sana zahmet günceller misin![]()
Konu açmalısın.hocam yükleme ekranında apple logosuna enter yaptıktan sona söyle bi hata alıyorum
Hepsini indirip hata alıyorsan sorun seninle alakalıdır. Farklı tarayıcılar ile dene. Farklı bir internet modemi üzerinden bağlanıp dene.Şu macos iso dosyalarında kaç tane indirdim hepsinde rar bozuk arşiv hatalı diyor, ayar oldum. Farklı bilgisayarda indirim açtım yine aynı yine aynı
Önemli dosyalarını sakladığın bir yedek disk ise önermem. Eğer bu iş ayıracağın bir disk ise kullanabilirsin elbette.sürücümde yeterli alan yok. F sürücüsünde yeterli alanım var. F sürücüsünü bölümlendirsem bir sıkıntı olur mu. ? Teşekkürler.
Config dosyasını düzenlemek gerekir mi @montezuma. ? İmzamdaki sistemi uyum açısından değerlendirebilir misiniz. ?Önemli dosyalarını sakladığın bir yedek disk ise önermem. Eğer bu iş ayıracağın bir disk ise kullanabilirsin elbette.
USB / EFI içinde farklı donanımlar için düzenlenmiş Config dosyaları mevcut. Bunları deneyebilirsin. Ancak bir nokta da config düzenlemen elbette gerekebilir.Config dosyasını düzenlemek gerekir mi @montezuma. ? İmzamdaki sistemi uyum açısından değerlendirebilir misiniz. ?
Güncel imaj ile dene.Usb'den boot edemiyorum bir türlü. Bios ayarlarını ayarladım. Sorun ne olabilir. Aşağıdaki raw dosyasını usb ye yazdırıyorum.
Screenshot by Lightshot
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.