canokyay05 APPRENTICE 15 Eyl 2018 58 3 71 8 Ocak 2019 #1 Paragondan fat32 olarak biçimlendirmeme rağmen aynı hata ile karşılaşıyorum
skrill PADAVAN 30 Ara 2018 106 24 71 8 Ocak 2019 #2 Flash belleğinin formatı ne acaba ? BootLoader Opencore 0.8.0 Laptop Modeli HP 15BS102NT Anakart Modeli MacOS Monterey 12.3 İşlemci Modeli Intel Core İ5-8250U Grafik Kartı Intel UHD Graphics 620 Ses Kartı Modeli Realtek ALC282 Ağ Aygıtları Intel Dual Band AC3168 Disk ve RAM 120 GB SSD & 1 TB HDD | 12 GB DDR4
S S10soz_21 MASTER JEDI MODERATOR 19 Haz 2017 2,364 441 1,851 35 Diyarbakır/Amed 8 Ocak 2019 #3 Anladığım kadarıyla windows u yeniden yüklemeye çalışıyırsun. İlk önce bu programı dene. Araçlar - Etcher - USB İmaj Yazdırma Programı (ISO, DMG, RAW...) | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu Rufus ile UEFI gpt sistem ler için windows usbsini oluşturup tüm diski silip öyle kur. Olmaz ise diğer diski çıkarıp dene. Eğer yüklü bir windows yoksa bu konudaki uygulamaları kurup, bu uygulama üzerinden rufus u çalıştırmayı dene. Araçlar - Wine ve PlayOnMac | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Anladığım kadarıyla windows u yeniden yüklemeye çalışıyırsun. İlk önce bu programı dene. Araçlar - Etcher - USB İmaj Yazdırma Programı (ISO, DMG, RAW...) | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu Rufus ile UEFI gpt sistem ler için windows usbsini oluşturup tüm diski silip öyle kur. Olmaz ise diğer diski çıkarıp dene. Eğer yüklü bir windows yoksa bu konudaki uygulamaları kurup, bu uygulama üzerinden rufus u çalıştırmayı dene. Araçlar - Wine ve PlayOnMac | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
canokyay05 APPRENTICE 15 Eyl 2018 58 3 71 8 Ocak 2019 #4 S10soz_21' Alıntı: Anladığım kadarıyla windows u yeniden yüklemeye çalışıyırsun. İlk önce bu programı dene. Araçlar - Etcher - USB İmaj Yazdırma Programı (ISO, DMG, RAW...) | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu Rufus ile UEFI gpt sistem ler için windows usbsini oluşturup tüm diski silip öyle kur. Olmaz ise diğer diski çıkarıp dene. Eğer yüklü bir windows yoksa bu konudaki uygulamaları kurup, bu uygulama üzerinden rufus u çalıştırmayı dene. Araçlar - Wine ve PlayOnMac | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu Genişletmek için tıkla ... Bu önceden hazırladığım kurulum flaşı ile daha önce sorunsuz kurulum yapmıştım mac yüklü diski söküp kurulum yapmayı denicem
S10soz_21' Alıntı: Anladığım kadarıyla windows u yeniden yüklemeye çalışıyırsun. İlk önce bu programı dene. Araçlar - Etcher - USB İmaj Yazdırma Programı (ISO, DMG, RAW...) | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu Rufus ile UEFI gpt sistem ler için windows usbsini oluşturup tüm diski silip öyle kur. Olmaz ise diğer diski çıkarıp dene. Eğer yüklü bir windows yoksa bu konudaki uygulamaları kurup, bu uygulama üzerinden rufus u çalıştırmayı dene. Araçlar - Wine ve PlayOnMac | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu Genişletmek için tıkla ... Bu önceden hazırladığım kurulum flaşı ile daha önce sorunsuz kurulum yapmıştım mac yüklü diski söküp kurulum yapmayı denicem
montezuma MASTER YODA Yönetici 19 Eki 2016 29,829 7,599 4,401 8 Ocak 2019 #5 Ek olarak hazırladığın Windows USB'sinin UEFI olarak hazırladığından emin ol. BootLoader OpenCore 0.6.4 Anakart Modeli Asus Z170 Deluxe İşlemci Modeli Intel i7 6700K Grafik Kartı 8 GB Sapphire RX 580 & HD 530 Ses Kartı Modeli ALC 1150 Ağ Aygıtları Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet Disk ve RAM 500GB NVMe & 32 GB DDR4
canokyay05 APPRENTICE 15 Eyl 2018 58 3 71 9 Ocak 2019 #6 canokyay05' Alıntı: Bu önceden hazırladığım kurulum flaşı ile daha önce sorunsuz kurulum yapmıştım mac yüklü diski söküp kurulum yapmayı denicem Genişletmek için tıkla ... Mac yüklü diski çıkarıp tek disk takılıyken kurulumu yapmayı denedim sorun çözüldü
canokyay05' Alıntı: Bu önceden hazırladığım kurulum flaşı ile daha önce sorunsuz kurulum yapmıştım mac yüklü diski söküp kurulum yapmayı denicem Genişletmek için tıkla ... Mac yüklü diski çıkarıp tek disk takılıyken kurulumu yapmayı denedim sorun çözüldü