Son stable sürümü indirdim wifi halloldu hocam. usb görmeme sorunu hala var amaBağlantıyı kontrol edin.
Intel(R) Dual Band Wireless-AC 3160 için iki saat önce yeni kext geldi sanırım.![]()
Hackintosh Üzerinde Intel Wi-Fi Kartı (OpenIntelWireless) - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
macOS için Resmi olmayan açık kaynak Intel Wireless projesi Bu rehber Hackintosh cihazlarda Intel Wi-Fi ve Bluetooth için geliştirilen kext ve yazılımların kullanımı hakkında bilgileri içermektedir. Daha detaylı bilgileri OpenIntelWireless adresinden edinebilirsiniz. Piyasada satışa sunulan...osxinfo.net
Realtek 8168/8111 en yaygın ethernet zaten kext var.![]()
Releases · OpenIntelWireless/itlwm
Intel Wi-Fi Drivers for macOS. Contribute to OpenIntelWireless/itlwm development by creating an account on GitHub.github.com
Bu rehberin 1. Adımını takip ederek nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz.o nasıl oluyor bilgim yok bi rehber var mı
Hocam baştan big sur yükleyip opencore, kextler, smbios hepsini güncelleyip monterey update işlemini yaptım. Şuan Açılış hızı düzgün ,wifi çalışıyor, takılı olan diskleri görüyor. Sadece iki sıkıntı var onlar da önemsiz ama söyliyim.SmBios değiştirmek işe yarayabilir.
Yine aynı güncelledim dedim yine sonuç güncellenmedi. Zip dosyası lazım.0.7.7 sürümü çıktı. Bu uygulama ile güncellemek istediğim de ''Opencore sürümünüz güncel'' diyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Opencore girdim güncelle dedi güncelle bastım o zaman şu an için bir şey yapmayın böyle gitsinŞu an için destek sadece 0.7.6 için. Güncelleme için OCAT son sürümünü kullanın.
0.7.7 desleyen OCAT
![]()
OCAT nedir? Bir problem çıkartır mı?Yeni sürüm OCAT ile çok daha basit. Önce sistemi açan bir yedek üzerinde deneyin. Plistinizi sağ tıklayıp birlikte aç deyin. OCAT ile açın Save tıklayın o kadar. Yalnız 0.7.7 ile Audio girdilerinde çok değişiklik var. Ama OpenCore Updater'in yeni sürümü de bugün yarın çıkar.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.