ÇÖZÜLDÜ ASUS X550VX DONMA KİLİTLENME SORUNU

avatar

APPRENTICE
24 Tem 2017
3
0
0
30
merhaba arkadaşlar bu marka laptopu olanlar bilirler bilgisayarda ısındıktan sonra oyun vb programlardan çıktıklarında bilgisayar kilitleniyor ve 3-5 sn sonra fan açıyor müdahale olmazsa fan sabaha kadar çalışır ancak power tuşuyla kapatıp açmak gerekiyor aynı problemle bende müzdariptim garantiye gönderecekler vakit alır diye göndermiyordum baya uğraşma sonunda sorunu buldum bios günellenmesi gerekiyor ekstre bi aparata gerek yok asus sitesinde gerekli açıklama ve bios güncelleme sürümü mevcut winflash uygulamasıyla 5 dk güncelleme yapılıyor ve sorun düzeliyor yapamazsanız benimle iletişime geçin msj yoluyla sıra sıra gösteririz nasıl yapıalcağını sadece winfalsh uygulaması yetiyor
 

Enesyesil

APPRENTICE
1 Ağu 2017
3
0
0
28
Hocam iyi akşamlar bende aynı sorundan muzdaribim bana aşamaları yazarbilirsen çok sevinirim
 

avatar

APPRENTICE
24 Tem 2017
3
0
0
30
Hocam iyi akşamlar bende aynı sorundan muzdaribim bana aşamaları yazarbilirsen çok sevinirim
öncelikle merhaba hoş geldin ilk olarak asusun resmi sitesine girip marka modeli bulup marka modelin direver listesine giriyorsun ASUS X550VX ardından bios araçları kısmından winflash uygulamasını bios kısmından da bios sürümünü bilgisayara yüklüyorsun bios sürümü winrar olalarak inecektir onu masaüstüne alıcaksın ardından winflash uygulamasını başlatıcaksın senden klasörü winflasaha atmanı isticek uygulama attıktan sonra başlatıcaksın akabinde 5 dk içinde bilgiasayarın açılıp kapanacak ve sorun çözülmüş olacaktır daha eğerki sorun olursa mai adresini msj at ordan resimli olarak elimden geldiğince anlatayım
 

Enesyesil

APPRENTICE
1 Ağu 2017
3
0
0
28
hocam dediğin gibi yaptım kapandı yüklendi bişiler açıldı ama the witcher 3 te yine aynı sorunu yaşıyorum. Herkes çözüldü yazmış ama herhalde benimkinde bi gariplik var. Farklı bi çözüm öğrenirseniz bana yazabilirsiniz. Çok teşekkür ederim.
 

avatar

APPRENTICE
24 Tem 2017
3
0
0
30
işlemi yaptığınızda tekrar güncel ekran kartı sürümünü yükleyip deneme yaptınız mı
 

Emreaykim

APPRENTICE
18 Eki 2017
1
0
0
27
Hocam iyi günler.Bende de aynı bilgisayardan var.Aynı sorunları yaşadım ve haziranda bilgisayarı garantiye yolladım.BIOS güncellemesi yapıp format atıp gönderdiler.Ama aynı sorunlar garantiden geldiğinden beri devam ediyor.Ne yapmam gerekiyor ? Cidden çok canımı sıkmaya başladı.
 

furkanaygul

APPRENTICE
22 Eki 2019
1
1
1
merhaba arkadaşlar bu sorunun kaynağını kendi çapımda uzun zamadır arıyordum ve en sonunda esas sorunun ne olduğunu buldum. Bu yazıyı buraya yazmamdaki sebep kitlenme sorunu yazdığınızda bu forumun en başta görünmesi gelelim ana konuya . Öncelikle asus un sitesinde en son bios güncellemesini indiriyoruz suanki mevcut sürüm 305 . güncellemeyi yaptıktan sonra nvidia ile ilgili bütün sürücüleri kaldırın (pyhsx vs). Daha sonra nvidia nin kendi sitesinde en son sürücüyü indirin ve gelişmiş kurulumdan sadece driveri yükleyin pyhsx ve diğer seçenekleri kaldırın sadece sürücü kalsın ve temiz kurulum yapın. Bunları yaptıktan sonra sorun tamamen düzelecektir. Eski oyunlardaki ör. crysis2-3 ve rise of the tomb raider gibi oyunlarda bir sure sonra takılma ve oyunun çökmesi gibi sorunlar kalkıcaktır. Sağlıcakla kalın..
 
  • Like
Tepkiler: montezuma

Benzer konular

AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler