[Başarılı Kurulum] Dell Inspiron 7567 | Sierra 10.12.6

empiredragon

APPRENTICE
27 Eyl 2017
53
1
0
30
nasıl sıfırdan mı? Birde şunu sormam gerekiyor. Windows yanına mı kuruyorsun yoksa sadece macOS mu kuracaksın?

kurulum başarılımı oldu

byblt

APPRENTICE
14 Ara 2017
55
9
21
Kurulum başarılı oldu ama intel i devre dışı bıraktım birde windows ile kullanıyorum

nasıl sıfırdan mı? Birde şunu sormam gerekiyor. Windows yanına mı kuruyorsun yoksa sadece macOS mu kuracaksın?

kurulum başarılımı oldu
Senin kext ve Configi kullandım böyle oldu

GvxKjzVMjfynJPKnQ2MrWKKu0xw6Bngr.jpeg

kurulum başarılımı oldu

cayisik

APPRENTICE
21 Ara 2017
2
0
0
31
İstanbul
Merhabalar,

Ben de 7567 kullanıcısıyım. Tek far i5 ve 8 GB RAM'li modeli olması. Apple simgesi geliyor dil seçiyorum HDD seçme yerine kadar geliyorum fakat ne yaptım ne ettiysem de HDD'yi göremiyorum. Denediğim seçenekleri aşağıda paylaşıyorum. Bunların haricinde ne yapabilirim diye yardımcı olabilir misiniz? Bir de siz böyle bir sorun yaşadınız mı?

Denediklerim;
1-Rehberde anlatıldığı gibi Apple HFS yaptım. HDD kurulum ekranında disk seçmeye sıra geldiğinde çıkmıyor. Sadece takılı olan USB sürücüm gözüküyor.
2-Diskim MBR idi. Ondan dolayı sorun yaşamış olabilirim belki diye GPT'ye çevirdim fakat yine de gözükmüyor.
3-SATA'yı AHCI olarak ayarladım fakat onun da bir faydası olmadı.

Desteklerinizi bekliyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:

neoturko

APPRENTICE
6 Şub 2018
3
0
0
44
Ekli dosyayı görüntüle 2811

Kurulum Notlarım:
  • @montezuma hocamın macOS Sierra 10.12.6 Güncel Kurulum İmajı | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu konusundaki güncel imajını indirip flash diske yazdım.
  • Kurulumda HDD vs SSD gözükmüyordu. AHCIPortInjector kext'i USB EFI nin içindeki kexts/other klasörüne atarak sorunu çözdüm.
  • Kurarken ben HDD yi kullandım SSD içerisinde Windows kullanıyorum. Bu yüzden direkt Disk İzlencelerinden hddyi silip baştan bölümlendirdim. 300 gb alan verdim OSX için.
  • Kurulumdan sonra Multibeast ile UEFI mode bootloader kurdum. Buradan ekstra bir kext seçimi yapmadım. Ekran kartı imajın içinde tanıtılmış şekilde geliyor. Multibeast üzerinden Intel kext kurmaya çalışmayın hem hata veriyor hem de gerek yok.
  • Kextler ve Clover dosyası: Dell Inspiron 7567 Sierra - Google Drive
Merhaba Kardeşim, benim bilgisayar da DEll 7577, özellikleri seninkinin aynısıdır diye düşünüyorum (ram vs hariç)
Yüklemeyi başarılı bir şekilde yaptım fakat kurulum sonrası eternet, ses, wifi, pil gösterge vs. çalışmıyor. Senin verdiğin kext leri program aracılığı ile tek tek kurdum. Malesef olmadı bir türlü. Senin dökümanındakileri kurulumdah önce mi kullanmam gerekirdi? Yardımcı olabilir misin rica etsem?

sylvester81

APPRENTICE
22 May 2018
2
0
0
46
Merhaba Kardeşim, benim bilgisayar da DEll 7577, özellikleri seninkinin aynısıdır diye düşünüyorum (ram vs hariç)
Yüklemeyi başarılı bir şekilde yaptım fakat kurulum sonrası eternet, ses, wifi, pil gösterge vs. çalışmıyor. Senin verdiğin kext leri program aracılığı ile tek tek kurdum. Malesef olmadı bir türlü. Senin dökümanındakileri kurulumdah önce mi kullanmam gerekirdi? Yardımcı olabilir misin rica etsem?
Kardeş bende de 7577 var bir türlü kuramadım. Kext ve Config dosyasını paylaşırsan sevinirim.

smtcnts

APPRENTICE
7 Eyl 2020
21
7
21
aynı bilgisayara Catalina kurulumu yapmak istiyorum ama kafam bir hayli karıştı yarım edebilir misiniz acaba bir GitHub buldum fakam kurulum için gerekli hazırlıklar nasıl yapılıyor hala cözemedim

Laptop Modeli
Dell Inspiron 7567
Anakart Modeli
Intel HM175 Chipset
İşlemci Modeli
Intel i7 7700HQ
Grafik Kartı
Nvidia GTX 1050Ti & Intel HD Graphics 630
Ağ Aygıtları
Intel(R) Dual Band Wireless-AC 3165
Disk ve RAM
500GB Samsung 860 EVO SSD & 1TB WDC 5400rpm Harddisk & 16 GB 2400Mhz
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler