O sistemin benzerine El capitan denemesi yaptım bizzat. Stabil sonuç vermeyebiliyor ondan dedim. Denemenin zararı olmaz ancak yamalı kernel vesayre uraşman lazım. Benim imajlar sadece Ryzen ve eski olmayan AMD işlemcilere destek veriyor.
O sistemin benzerine El capitan denemesi yaptım bizzat. Stabil sonuç vermeyebiliyor ondan dedim. Denemenin zararı olmaz ancak yamalı kernel vesayre uraşman lazım. Benim imajlar sadece Ryzen ve eski olmayan AMD işlemcilere destek veriyor.
hee sıkıntı benim işlemci baya bi eski neyse ya yapacak bir şey yok belki 1-2 deneme yapabilirim neyse genede saol yardım ettiğin için hayırlı yakşamlar dilerim
@KemalALKIN Son 1-2 sorum daha var sonra söz veriyorum bir daha rahatsız etmiycem
AMD OS X - Login burdaki imaj dosyasını dual boot şeklinde bilgisayarıma nasıl kurabilirim ?
Cevabınız için çok teşekkürler ama ne yaptıysam ne ettiysem olmadı farklı amd imajları da denedim hepsinde Macos diske yüklenirken 15 dakika kaldı diyor takılı kalıyor başka çözümünüz varsa sevinirim
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.