Bootloader Laptopuma Sonunda bu rehber sayesinde çok şükür yaptım çok teşekkür ederim:angel::angel:İyiki bu site var sizler varsınız. Bu arada Niresh Maverick indirdim ve Amd fx4100 işlemciye nasıl olduysa yükledim, herşeyi kendi içinde geldi, ekran kartımı vs herşeyi tanıdı,
Bootloader yapmama bile gerek kalmadı.Teşekkürler ^^Osxinfo^^Yupppiiii
:angel::angel:
Merhaba,tekrar selam Montezuma, Mac ile sorunsuz şekilde çok iyi çalışıyorum. Logic Pro konusunda olsun çok iyi bir deneyime sahip oldum ki bun sizlerin sayesinde.Öncelikle teşekkür ederim, lakin sistem özelliklerinden sistem değerlerime baktığımda. Amd fx işlemcimi xenon intel diye görmüş.
Ram mhz hızımı ise 400 mhz olarak yansıtmış.Bu normal beklenen bir durummudur?.Normal ram hızım 1333 Mhz değerindedir.Sahte bir yansımamıdır?.Yoksa gerçekten gösterilen değerde performans veren bir sistemmidir.Son bir sorum Hackıntosh legalmidir?İllegalmidir?.Apple Store yada güncellemeler olsun almak gibi durumlarda kullanım rahatlığı ne durumdadır.Yasalmıdır?.Teşekkür ederim.
Merhaba,tekrar selam Montezuma, Mac ile sorunsuz şekilde çok iyi çalışıyorum. Logic Pro konusunda olsun çok iyi bir deneyime sahip oldum ki bun sizlerin sayesinde.Öncelikle teşekkür ederim, lakin sistem özelliklerinden sistem değerlerime baktığımda. Amd fx işlemcimi xenon intel diye görmüş.
- BootLoader
- Clover
- Anakart Modeli
- MSI B250 pro Mate
- İşlemci Modeli
- İntel 7500K
- Grafik Kartı
- Rx 470
- Ses Kartı Modeli
- Harici
- Ağ Aygıtları
- Wifi