Bir windows kullanıcısı olarak bilgisayarıma macOS kurmak istiyorum fakat son virüs dalgası yüzünden ve geçici nedenlerden ötürü erteledim. Müsait olduğum an kesin kuracağım, İlk olarak mac mi kurayım yoksa windows mu?
Whatevergreen.kext güncelleyin sistemi açabilirsin.
Sistemi açabilmek için clover menüde options içerisinde graphics options içine gir ve fakeid olarak 0x12345678 girmelisin.
merhaba hocam
``macOS Catalina yi yukle uygulamasinin bu kopyasi hasar gormus oldugundan macOS i yuklemek icin kullanilamiyor``
hatasi veriyor
usb yi yeni hazirladim sizin paylasiminizdan
Hangi dosyayı indirdiğini bilmiyorum ama benim imajım ise böyle bir hata alamazsın, yine de kurulumda terminal uygulamasını çalıştır ve “date” komutu ile tarih saatini kontrol et eğer yanlış ise böyle bir hata verebilir.
Hangi dosyayı indirdiğini bilmiyorum ama benim imajım ise böyle bir hata alamazsın, yine de kurulumda terminal uygulamasını çalıştır ve “date” komutu ile tarih saatini kontrol et eğer yanlış ise böyle bir hata verebilir.
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.