Sanmıyorum. Normalde macPro 2010 son desteklediği macOS sürümü High Sierra. Mojave ile kullanmak için özel yama yapılıyordu ancak büyük bir ihtimalle Catalina için bir yama gelmeyecek.catalinayı mac pro 2010 üzerine kurabilmek için herhangi bir yol bulunur mu acaba?
Uzun sürebilir. Beklemelisin.Dosyalar SharedSupport klasörüne kopyalanıyor...
Betik bu aşamada takıldı hala bekliyorum..
Abi şimdi kuruluma geçtim maalesef kurulum esnasında makine resetliyor kendini aldığım hata da attempting restart hatası çok hızlı geçtiği için okuyamadım hatayıUzun sürebilir. Beklemelisin.
Konuyu dikkatli incele, gerekli dosyaları ve yamaları uyguladığından emin ol. Ve hatırlatırım bu daha geliştirici sürümü.Abi şimdi kuruluma geçtim maalesef kurulum esnasında makine resetliyor kendini aldığım hata da attempting restart hatası çok hızlı geçtiği için okuyamadım hatayı
Clover yama ekleme kısmını biraz daha açar mısın abi?Konuyu dikkatli incele, gerekli dosyaları ve yamaları uyguladığından emin ol. Ve hatırlatırım bu daha geliştirici sürümü.
Çok açık anlatılıyor zaten. USB içindeki EFI bölümüne Clover'ın en güncel versiyonunu resimdeki şekilde kuracaksın o kadar.Clover yama ekleme kısmını biraz daha açar mısın abi?
Eistem özelliklerin nedir , özellikle ekran kartın ?@montezuma şu hatayı alıyorum ve restart atıyor kurulum sonrası. Ne yapalım sence? İnternette kaynak bulamadım..
![]()
Millete diyorum sistem özelliklerini yazın ben yazmamışımEistem özelliklerin nedir , özellikle ekran kartın ?
İlk mesajda belirttiğim yamaları config dosyana girip güncel Clover Bootloader yüklemesi yapıyor musun?Millete diyorum sistem özelliklerini yazın ben yazmamışım
Ekran kartın ile alakalı bir sorunun bulunmakta, id 0x12345678 olarak, inject intel aktif ve pasif olarak denemelerini yap.Millete diyorum sistem özelliklerini yazın ben yazmamışım
Sistem tamamen budur: [Başarılı Kurulum] Acer Aspire VX15 - Mojave 10.14.4
Evet @montezuma harfiyen uyguladım. Yalnız config dosyasını şu anda kullandığım ile değiştirerek yaptım.İlk mesajda belirttiğim yamaları config dosyana girip güncel Clover Bootloader yüklemesi yapıyor musun?
Teşekkürler uygulayıp dönüş yapacağım.Ekran kartın ile alakalı bir sorunun bulunmakta, id 0x12345678 olarak, inject intel aktif ve pasif olarak denemelerini yap.
Aynı şekilde yapabilirsin ancak clover ayarlarını catalina'ya uygun yapmalısın.Şimdi benim laptopt efi bölümünde ayarlanmış clover var. Kaç defa format attım formattan sora birşey yapmaya gerek yok USB'siz direk açılıyor.
Catalina'yı orjinal olarak indirip Windows gibi usb hazılasam efi deki clover ile kuruluma geçermi acaba..
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.