- BootLoader
- OpenCore 0.6.4
- Anakart Modeli
- Asus Z170 Deluxe
- İşlemci Modeli
- Intel i7 6700K
- Grafik Kartı
- 8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
- Ses Kartı Modeli
- ALC 1150
- Ağ Aygıtları
- Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
- Disk ve RAM
- 500GB NVMe & 32 GB DDR4
Yasaksa korsan paylaşım bari başka uygulamadan yapılıyormu? ve hangi uygulama?Bari nereden indirebileceğimi söylesen yasak mı?
partition magic 14 korsan degil ve full surumu ucretsiz ve tum isinizi goruyor, Paragon Partition Manager Free Edition İndir - Gezginlerevet,sanırım öyle ama ben sağ tıklayınca create partition yazmıyor ! ne yapmalıyım...ensive:
Sistem bilgilerini içeren yeni bir konu açmalısın.Hocam yüklemeyi yaptım yeniden başlattıktan sonra apple yükleme ekranında kalıyor , sebebi ne olabilir ?
(anormal bir durum yok yükleme kısmında)
Bu hata Dual GPU barındıran Laptop'larda High Sierra kurulum teşebbüsünde alınabilecek bir hata. Bunun çözümlerini hem yazılı hem de video rehber olarak paylaştık.bu imajda da run only second hatasi mevcut mu bazi cihazlar icin
up hocamhocam dtds ve ssdt dosyalarini macos kurmadan online bir sekilde bir yerden yamalamanin yolu var mi acaba? veya patch islemi nasil yapiliyor sublime gibi editorlerle munkun mu ?
Online olarak var ancak kısıtlı kullanımı var. Ancak macIASL ile otomatik yama yapamazsın. Düzenlemeleri el ile yapmalısın. Dosyaları aml yada dsl olarak kaydedebilirsin.hocam dtds ve ssdt dosyalarini macos kurmadan online bir sekilde bir yerden yamalamanin yolu var mi acaba? veya patch islemi nasil yapiliyor sublime gibi editorlerle munkun mu ?
OSX HDD ile çok yavaş çalışıyor bende en yakın zamanda SSD'ye geçmeyi düşünüyorum. SSD ile gerçekten uçuyor cihazCasper Nirvana - eski; i3 | 3.nesil | hd4000 grafik | 4gb ve takoz ötesi hdd ile kurulumu tek seferde başarıyla gerçekleştirdim. Elinize sağlık tekrardan. Bu makineye bile kurulduysa ssd li cihazları düşünemiyorum.
hocam orjinal dtds lerim var sadece windows run olny second icin yama yapabilsem yeterli sanirim bunun ile yapabilirim tesekkur ediyorumOnline olarak var ancak kısıtlı kullanımı var. Ancak macIASL ile otomatik yama yapamazsın. Düzenlemeleri el ile yapmalısın. Dosyaları aml yada dsl olarak kaydedebilirsin.
Cloud ACPI Editor
DELL E5440 Latitude cihazımda HDD ile o kadar kötü değil amaOSX HDD ile çok yavaş çalışıyor bende en yakın zamanda SSD'ye geçmeyi düşünüyorum. SSD ile gerçekten uçuyor cihaz![]()
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.