! Konuya ekleyeceğim gerekli detayları henüz tamamlamadım. Cihazımı yeniden başlatıp, ekran görüntüleri ekleyerek daha fazla eklemek ve eklediklerimi kaybetmemek için konuyu erkenden taslak olarak ilettim.
-----
Merhaba
Kurulum için macOS Catalina AMD & Intel Kurulum İmajı - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu bu konuda bulunan adımları takip ederek gerekli indirmeleri yaptım.
Etcher ile 16GB USB 2.0 diskime dosyaları yazdırdım.
Kurulum yapacağım 1TB M2 NVMe diskimi, her hangi bir partition bölümü vs yapmadan, Paragon Hard Disk Manager 17 ile Apple HFS biçiminde formatladım.
Kurulum için config dosyaları arasında, hangisi cihazıma uygun olur tam olarak bilmediğim için, config dosyalarının bulunduğu klasörde, ekran kartıma uygun belirlediğim iki adet ayar dosyasını EFI klasörüne kopyaladım.
Buraya kadar eksik bir işlem yapmadım sanırım.
Konuyu düzenleyemediğim için yeni cevap ekleyerek devam ediyorum.
-----
USB içerisinde, şu şekilde config dosyaları bulunuyor.
Bu linkte, Google Drive klasörü içerisine eklediğim kurulum denemeleri videolarım var. Ayrıca bios ayarlarını da gösteren bir video mevcut.
Her denememde şu şekilde hatalar alıyorum
Sanırım atladığım bir kısım yok. Şu ana kadar olanlar bunlar
-----
CLOVER.zip dosyası, diskte bulunan config dosyalarını barındırıyor
-----
Merhaba
Kurulum için macOS Catalina AMD & Intel Kurulum İmajı - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu bu konuda bulunan adımları takip ederek gerekli indirmeleri yaptım.
Etcher ile 16GB USB 2.0 diskime dosyaları yazdırdım.
Kurulum yapacağım 1TB M2 NVMe diskimi, her hangi bir partition bölümü vs yapmadan, Paragon Hard Disk Manager 17 ile Apple HFS biçiminde formatladım.
Kurulum için config dosyaları arasında, hangisi cihazıma uygun olur tam olarak bilmediğim için, config dosyalarının bulunduğu klasörde, ekran kartıma uygun belirlediğim iki adet ayar dosyasını EFI klasörüne kopyaladım.
- config_HD615_620_630_640_650.plist
- config_HD615_620_630_640_650_spoof
Buraya kadar eksik bir işlem yapmadım sanırım.
Konuyu düzenleyemediğim için yeni cevap ekleyerek devam ediyorum.
-----
USB içerisinde, şu şekilde config dosyaları bulunuyor.
- config.plist, şu konuda paylaşılmış config dosyasıdır
- config_old.plist ise, Etcher ile disk yazdırdığım zaman gelen dosya.
- Diğer dosyalar ise, "E:\KURULUM VE SONRASI DOSYALAR\Config Dosyaları\Intel Laptop Config dosyaları" klasöründen kopyaladığım dosyalar.
Bu linkte, Google Drive klasörü içerisine eklediğim kurulum denemeleri videolarım var. Ayrıca bios ayarlarını da gösteren bir video mevcut.
Her denememde şu şekilde hatalar alıyorum
Sanırım atladığım bir kısım yok. Şu ana kadar olanlar bunlar
-----
CLOVER.zip dosyası, diskte bulunan config dosyalarını barındırıyor
Ekli dosyalar
-
215.3 KB Görüntüleme: 275
-
10.5 KB Görüntüleme: 257
Son düzenleme:
- Laptop Modeli
- Monster Tulpar T7 v13.1
- İşlemci Modeli
- Intel Core i7-7700HQ
- Grafik Kartı
- Intel HD Graphics 630, Nvidia GTX 1060
- Ses Kartı Modeli
- Realtek High Definition Audio, NVIDIA Virtual Audio Device (Wave Extensible) (WDM),
- Ağ Aygıtları
- Intel Dual Band Wireless-AC 8265, Realtek PCIe GBE Family Controller
- Disk ve RAM
- SanDisk Extreme PRO 1TB M.2 NVMe 3D SSD, 2x16GB DDR4 RAM