Arkadaşlar açıklamalarda belirtilen firmware yamasından kastedilen IO80211Family kext inde yapılan değişiklikler mi kastediliyor ?
BCM94360 yonga seti kullanan bir kart olabilir. Bu native olarak destekleniyor. Örnek;Laptopum için bu liste arasından Catalina ve sonraki gelebilecek MacOS sürümlerinde sorun çıkartmayacak dahili wifi kartı veya usb wifi adaptörü bir kaç tane önerebilir misiniz? Mümkünse direkt OOB desteği olanlardan olursa daha iyi olur. Tabloda en son Mojave için bilgi verildiğinden, hangi kart Catalina'da sorunsuz çalışabilir emin olamadım. Aynı oda içerisinde wifi'ye bağlanacağı için, fiyatı çok uçuk bir karta veya adaptöre ihtiyacım yok açıkcası.
Kartın desteklenmiyor.Merhaba,
Şuan bilgisayarımda Hing Sierra yüklü.üstünde azurewave aw-nb165nf rtl8723be kart takılı bu sistem ile uyumlumudur? Kart hangi sistemle uyumludur.?
Yada bu kart yerine ne almamı tavsiye edersiniz.
ne tavsiye edersiniz? İlginiz için teşekkürlerKartın desteklenmiyor.
Kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum ama bu kart uyumlumudur.İlk mesajda paylaşılan listedeki uyumlu yonga setlerini inceleyebilirsin. Yine bu kategori altında denenmiş kartların uyumluluğu ile ilgili bir çok konu var.
Uyumluluk içersin de var, ben direk hic bir kext ile uğraşmadan gorunan wifi kartlarindanmidir diye sormuştumİlk mesajda paylaşılan sayfa 1de listedeki uyumlu yonga setlerini inceleyebilirsin. Yine bu kategori altında denenmiş kartların uyumluluğu ile ilgili bir çok konu var.
![]()
2019 Hackintosh Uyumlu Uyumsuz Wi-Fi Kartların Listesi - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Bu listede Catalina dahil olmak üzere Hackintosh uyumlu ve uyumsuz Wİ-Fi kartlarını bulabilirsiniz. Liste size uyumlu kart araştırırken yardımcı olacaktır. Kısaltmalar: Si: Sierra HS: High Sierra Mj: Mojave Ca: Catalina Y: EVET N: HAYIR OOB: (Out of Box) Yerleşik tanınan. Donanım hiç bir kext...osxinfo.net
Tabloda "Mojave için yukarı bakın" cümlesinin anlamı, Mojave ve Catalina ile beraber desteğinin olmaması. Bunun için eski macOS sürümünden kextler gerekmekte.Uyumluluk içersin de var, ben direk hic bir kext ile uğraşmadan gorunan wifi kartlarindanmidir diye sormuştum
Sürücünün linkini paylaşırsan ilk mesajda tabloya ekleyeceğim.Tp-link TL-WN722N V3 Catalina sürücüsü var. sorunsuz çalışıyor.
Sürücünün linkini paylaşırsan ilk mesajda tabloya ekleyeceğim.
@montezuma aktif etmek için nasıl yapmamız gerekiyor ?Atheros AR5B95 için DSDT/Atheros40 YAMA
Atheros AR5B195 için (=AR5B95+BT3.0)
kullandığınız ürün linkteki olan ürün mü ? Hangi Mojave sürümünde denediniz ?Tplink Wn725 driver ile sorunsuz mojave son surum.
Desteklenmiyor anlamına geliyor.Bu iki kart Mojave’ye uyumlu bölümde * ne anlama geliyor.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.