AMD Ryzen 9 7950X3D - ASUS TUF X670E- PLUS WİFİ Tahoe

Emrecall

APPRENTICE
6 Kas 2019
86
95
101
Tüm Sürücüler Aktif Sorunsuz Çalışmakta
Herkese Sorunsuz Kurulumlar . :cool:

SİSTEM ÖZELLİKLERİ
İŞLEMCİ : AMD Ryzen™ 9 7950X3D
ANAKART : Asus TUF Gaming X670E-PLUS Wi-Fi
EKRAN KARTI : ASROCK Radeon RX 5600 OEM
SSD: CRUCİAL P3 500GB NVME M2
RAM : GSKİLL 32 6000MHZ

(BONUS: ASUS THUNDERBOLT EX 4 PCI-E)

EFI:5.55 MB file on MEGA

özellik.jpg

Sürücü.jpg

ses.jpg

USB.jpg

Son düzenleme:

orsimsek

APPRENTICE
10 Eyl 2017
98
19
21
46
Tüm Sürücüler Aktif Sorunsuz Çalışmakta
Herkese Sorunsuz Kurulumlar . :cool:

SİSTEM ÖZELLİKLERİ
İŞLEMCİ : AMD Ryzen™ 9 7950X3D
ANAKART : Asus TUF Gaming X670E-PLUS Wi-Fi
EKRAN KARTI : ASROCK Radeon RX 5600 OEM
SSD: CRUCİAL P3 500GB NVME M2
RAM : GSKİLL 32 6000MHZ

(BONUS: ASUS THUNDERBOLT EX 4 PCI-E)

EFI:5.55 MB file on MEGA

Ekli dosyayı görüntüle 60030
Ekli dosyayı görüntüle 60031
Ekli dosyayı görüntüle 60032
Ekli dosyayı görüntüle 60033
Merhaba @Emrecall hocam.
Bende benzer konfigurasyona sahibim ( 9700X + Asus Tuf B850-Btf Wifi W ) Sizin EFI ile kurulumu gerçekleştirdim. Öncelikle elinize sağlık. Sadece Network kartı bölümü ayarlarda boş görünüyor. Sitedeki hocalarımız ile yaptığımız görüşmelerde sonuç olarak Usb haritalandırmasını kartıma göre yapmam gerektiği tavsiyesi geldi. Size sormak istediğim usb haritalandırması konusuda yararlandığınız kaynak tavsiyesi neler olabilir ?
Selamlar, saygılar.

• Like
Tepkiler: Emrecall

Emrecall

APPRENTICE
6 Kas 2019
86
95
101
Merhaba @Emrecall hocam.
Bende benzer konfigurasyona sahibim ( 9700X + Asus Tuf B850-Btf Wifi W ) Sizin EFI ile kurulumu gerçekleştirdim. Öncelikle elinize sağlık. Sadece Network kartı bölümü ayarlarda boş görünüyor. Sitedeki hocalarımız ile yaptığımız görüşmelerde sonuç olarak Usb haritalandırmasını kartıma göre yapmam gerektiği tavsiyesi geldi. Size sormak istediğim usb haritalandırması konusuda yararlandığınız kaynak tavsiyesi neler olabilir ?
Selamlar, saygılar.
Bu Linkten Yamalama işlemlerini uygulaya bilirsin

• Like
Tepkiler: strangerone

orsimsek

APPRENTICE
10 Eyl 2017
98
19
21
46
Bu Linkten Yamalama işlemlerini uygulaya bilirsin

Merhaba @Emrecall hocam.
Ne yaptımsa kurulumu gerçekleştiremedim. Sadece sizin EFI ile kurulum yapabildim. Ama onda da ethernet kartını tanımadı ve network bölümü boş olarak çıkmakta. tahminim sizin usbmap kext veya .aml dosyaları üzerinde düzenleme yapılabilirse ethernet de tanıtılabilir diye düşünmekteyim. Bu dosyaların ( kext ve .aml ) içeriğine müdahale edebileceğimiz programlar var mıdır ? konu hakkında yardımınızı talep etmekteyim.

strangerone

MASTER YODA
Yönetici
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
9 Haz 2017
18,667
9,457
4,401
Ne yaptımsa kurulumu gerçekleştiremedim.
Hackintool ile yapılan Usb mapping Tahoe üzerinde çalışmaz.
Ya UsbMap.kext üzerinde ekli rehberde olduğu gibi değişiklik yapacaksınız ya da ekli bağlantıdan uygulamayı indirip Tahoe için Usb mapping yapacaksınız.
Eski USB haritanızı Tahoe ile uyumlu hale getirme

BootLoader
OpenCore 1.0.7
Laptop Modeli
HP Pavilion 15-E
Anakart Modeli
Gigabyte H310M S2H
İşlemci Modeli
i3 3110M/ i3 8100
Grafik Kartı
Rx590 8GB/Rx6600xt 8GB/UHD630/HD4000
Ses Kartı Modeli
ALC887/ALC269
Ağ Aygıtları
Atheros9285 Usb Wifi TL722N RTL8111/RTL8100
Disk ve RAM
24GB DDR4 2300MHz/8GB DDR3 1600MHz
  • Like
Tepkiler: Emrecall

Emrecall

APPRENTICE
6 Kas 2019
86
95
101
Merhaba @Emrecall hocam.
Ne yaptımsa kurulumu gerçekleştiremedim. Sadece sizin EFI ile kurulum yapabildim. Ama onda da ethernet kartını tanımadı ve network bölümü boş olarak çıkmakta. tahminim sizin usbmap kext veya .aml dosyaları üzerinde düzenleme yapılabilirse ethernet de tanıtılabilir diye düşünmekteyim. Bu dosyaların ( kext ve .aml ) içeriğine müdahale edebileceğimiz programlar var mıdır ? konu hakkında yardımınızı talep etmekteyim.
aynı anakartı kullanıyorsanız çalışmamamıs mümkün değil farklı anakart kullanıyorsanız efi bölümünden ethernet kext sini değiştirmen gerek usb map olarak üst cevaptaki dosyayı kullanarak yapabilirsin sorunsuz çalışıyor testini yaptım

• Like
Tepkiler: strangerone
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler